Over ons

Helaas moeten wij de voorstelling wegens ziekte van de hoofdrolspeelster uitstellen. Wij laten u de nieuwe voorstellingsdata z.s.m. weten.

 

Groet

Toneelgroep Randstad

 

Toneelgroep Randstad, alweer 60 jaar jong, is een begrip in hartje Den Haag. Met haar eigen theater, intiem en gezellig, voert ze ieder jaar weer gedurende 4 tot 8 dagen een meestal spraakmakend toneelstuk op.

We repeteren iedere week op donderdagavond met onze leden. Na een gezellige start met een kopje koffie of thee staan we van 20.00 tot ongeveer 22.30 uur op het podium en genieten van elkaars inbreng en spel. De stukken zijn niet altijd makkelijk en vol verschillende karakters. Dat maakt het dan ook spannend voor de spelers om te spelen maar ook voor het publiek uitdagend om naar te kijken. 

Ons ledenbestand bestaat natuurlijk uit spelers maar ook uit leden die hand en span diensten rondom de uitvoer van het toneelspel verrichten, bijvoorbeeld als barmedewerker, technicus, decorbouw, regie, schrijven of bestuurswerk. Heb je interresse om ook lid te worden van onze gezellige toneelgroep? Schroom niet en stuur gerust een mailtje naar: randstadtoneelgroep@gmail.com