Waar zijn wij nu mee bezig?!

do 28, vr 29 en za 30 Maart 2024.

 

“George”

“George” beslaat een dag uit het leven van George en Marjorie. De sleur is aardig toegeslagen en hun relatie is in de loop der tijd passieloos geworden zonder dat ze het zelf beseffen. In het begin van deze tragikomedie heeft George last van een slapende voet en naarmate het stuk vordert worden zijn lichamelijke beperkingen steeds erger. Hierdoor word het stel steeds meer met de neus op de feiten gedrukt en gedwongen om na te denken over het verleden en toekomst. De noodzaak om te communiceren en samen te werken neemt toe.

“Familie Groengazon”

Deze klucht gaat over communiceren en samenwerken. Meneer en mevrouw Groengazon wonen op stand in een prachtig landhuis en krijgen bezoek. Hun butler is al jaren de spil binnen het gezin en heeft alle voorbereidingen getroffen voor een inspirerende avond. In dit stuk is niets wat het lijkt en houden de diverse karakters er verschillende agenda’s op na. Hoe gaat dit aflopen?

In deze beide eenakters krijgen we te maken met de volgende thema’s: sleur, onmacht, macht, woede, angst, verdriet, passie, liefde, verlangen, miscommunicatie en bedrog.

"George" en "De Familie Groengazon".

De sleur is aardig toegeslagen in de relatie van George en Marjorie en hun relatie is in de loop der tijd passieloos geworden zonder dat ze het zelf beseffen.

Meneer en mevrouw Groengazon wonen op stand in een prachtig landhuis en krijgen bezoek. Hun butler is al jaren de spil binnen het gezin en heeft alle voorbereidingen getroffen voor een inspirerende avond.

Binnenkort kunt u weer reserveren